Om mig

Allerede som ung var jeg tiltrukket af det alternative og det spirituelle, men jeg læste til ergoterapeut, så jeg havde en “rigtig” uddannelse at falde tilbage på. Samtidig begyndte jeg at få hold i rygggen, som med tiden udviklede sig til discusprolapser og modic-forandringer. 

Universet er et magisk sted, så jeg endte ved en fysioterapeut der kunne kinesiologi. Kinesiologien var mit første møde med det alternative, hvor jeg på egen krop erfarede, at vores krop og sind hænger uløseligt sammen. Det blev også starten på, at jeg begyndte at undersøge østlige behandlingsformer og tankerne bag, samt hvad andre havde af erfaringer med at få det bedre efter at være opgivet af det etablerede system. Det forunderlige var en rød tråd om at vores tanker, følelser og den måde vi lever vores liv på påvirker vores krop.

Idag arbejder jeg primært med at hjælpe folk til, at få det bedre med deres krop og med deres sjæl, samt formidle spirituel vejledning, 

En del af min egen historie er også, at jeg mistede mine forældre da jeg var ung. Jeg kender derfor på min egen krop og sjæl, hvordan det føles at miste nærtstående. Det er derfor altid med stor medfølelse og respekt for den enkelte, at jeg kærligt hjælper med at finde trøst, støtte og kontakt. 

Kærlige hilsner

Birgitte

KropSjæl, Nedersøparken 16, Jels, 6630 Røddig, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk