Om mig

Jeg mistede som ung mine forældre, og havde efterfølgende nogle uforklarlige oplevelser. Men først langt senere fandt jeg ud af, at jeg selv havde evner. Det var først i 2016, da jeg åbnede Krop Sjæl og begyndte at heale, at jeg opdagede det. Indtil da troede jeg, at alle havde samme oplevelse af verden som jeg.

Jeg havde indtil da altid kunnet mærke stemninger, og vidste hvordan andre havde det, men da jeg begyndte at heale, åbnede jeg op for at kunne kontakte afdøde og sige ting videre fra dem. Det var enormt healende og fantastisk at kunne hjælpe folk videre i deres sorg og smerte, og jeg er stadig taknemmelig for hver gang det sker.

Selvom min baggrund er indenfor sundhedssystemet som ergoterapeut, var det mine egne smerter, discusprolapser og modic forandringer der førte mig ind i det alternative. Jeg oplevede, hvordan jeg her kunne finde hjælp til at få det bedre.

Idag arbejder jeg primært med at hjælpe folk til, at få det bedre med deres krop og med deres sjæl, formidle spirituel rådgivning, undervise i yoga og holde foredrag. 

Jeg vil være beæret over, at hjælpe dig på vej.

Kærlige hilsner

Birgitte

KropSjæl, Nedersøparken 16, Jels, 6630 Røddig, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk