Om mig

Min vej er gået fra det traditionelle sundheds system, som ergoterapeut, til at arbejde med det alternative som kinesiolog og healer, til i dag hvor jeg kombinerer min baggrund indenfor sundhedsområdet med arbejdet som clairvoyant medie.

Jeg har altid interesset mig for døden, livet og det alternative, men jeg prøvede at passe ind og læste til ergoterapeut. Samtidig begyndte min krop at sige fra, og jo mere jeg prøvede at passe ind, jo mere sagde min krop fra. Kroppen er en fantastisk vejviser hvis vi lytter. Jeg lyttede ikke, men blev ført tilbage til det alternative og blev kinesiolog og healer for at hjælpe mig selv til at få det bedre, men det blev også vejen tilbage til mig selv.

Som teenager købte jeg bogen ”Døden og den døende”. Jeg har den stadig, men i mange år var den bare en tro følgesvend igennem livet, som jeg ikke ænsede. Som 22 årig mærkede jeg døden og dens følger på min egen krop og sjæl, da jeg mistede min far og 8 år senere mistede min mor. Den røde tråd i mit liv har altid været der, men først da jeg begyndte at arbejde som alternativ behandler og lukkede helt op for mine evner og begyndte at bruge dem, kunne jeg se tråden.

Nu bruger jeg mine evner til at hjælpe andre med at forstå deres krop og sjæl, og til at opnå kontakt til sjæle der ikke længere er her fysisk mere. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og er utrolig ydmyg og taknemmelig for at kunne hjælpe andre med deres liv ved at være kanal for den spirituelle verden.

Spiritualitet er for mig, troen på at der er noget større end os, at vi har en sjæl, at kroppen og sjælen er forbundet og at vi kan bruge den spirituelle verden til at få vejledning til vores liv, til at forstå os selv bedre. At dem vi har mistet er omkring os, og ofte prøver på at få vores opmærksom, hvis vi bare tør lytte. 

Birgitte

 

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk