Om mig

På et tidspunkt havde jeg så mange smerter, at jeg stort set var invalid. Smerterne og skavankerne kom ikke fra den ene dag til den anden. Jeg startede først med at få hold i ryggen. Med tiden skete det oftere og oftere. Siden kom der mere og mere til, indtil jeg blev opgivet af det sundhedssystem, som jeg selv som ergoterapeut havde været en del af i mange år.

Det var ikke mig selv der opsøgte det alternative, det kom til mig i form af en fysioterapeut, der kunne kinesiologi. Siden gik det slag i slag fra kinesiologi, til vitaminer, kosten, z-healt, yoga, healing mm. En rejse i det alternative og ind i mig selv for at få det bedre.

Først tilllærte jeg mig metoderne for at kunne få det bedre selv, men i 2016 startede jeg KropSjæl fordi jeg vil hjælpe andre med smerter og fysiske udfordringer med at få det bedre. Hvad jeg ikke havde set komme, var at det åbnede op for mine egne spirituelle evner. Selv har jeg mistet mine forældre tidligt i livet, og derfor ved jeg hvor healende det er, at opnå kontakt. 

I dag hjælper jeg derfor både med at få et bedre helbred, samt jeg hjælper dig der har mistet med at opleve kontakt og få svar på dine uforløste spørgsmål. 

Livet er så meget mere end det vi kan sanse med vores fem sanser, og tør vi åbne op for det, bringer det så meget mening og healing til vores liv.

Skal jeg hjælpe dig med dine fysiske udfordringer eller med at skabe kontakt, så vil det være mig en ære.

Kærlige hilsner

Birgitte

KropSjæl, Nedersøparken 16, Jels, 6630 Røddig, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk