Om mig

Jeg hedder Birgitte, og bor i Jels sammen med min mand, vores to skønne unger og vores meget søde men også til tider meget larmende hund.

Jeg elsker blomster og allermest lyserøde roser, specielt dem der dufter. Da jeg for nogle år siden lærte om æteriske olier og deres virkning og fandt ud af at roser healer hjertet, gav det rigtig god mening. Og sådan har mit liv meget været, at når jeg ser tilbage giver tingene mening.

Som teenager købte jeg en bog af Elisabeth Kubler Ross der handlede om døden og den døende. Lidt underlig kan man tænke, men som mit liv udviklede sig gav det mening. Da jeg var i starten af tyverne døde min far og da jeg var tredive år døde min mor. Så døden kom til at spille en stor rolle i mit liv.

Samtidig har jeg altid interesseret mig for kroppen og jeg læste derfor til ergoterapeut, og arbejdede i en del år med genoptræning og børn. Men min egen krop fik det være og være indtil den til sidst sagde fra. Jeg havde så mange smerter, at jeg næsten var invalid. Men der var ingen hjælp at hente i det sundhedssystem, jeg selv havde været en del af i mange år.

Det var ikke mig selv der opsøgte det alternative, det kom sådan set til mig i form af en fysioterapeut, der kunne kinesiologi. Jeg havde intet at tabe og alt at vinde, så hun fik lov at prøve, og det skabte en lille bedring. Siden gik det slag i slag fra kinesiologi, til vitaminer, kosten, z-healt, yoga, healing mm. En rejse i det alternative for at få det bedre.

I 2016 startede jeg KropSjæl fordi jeg ville hjælpe andre med smerter og fysiske udfordringer med at få det bedre. Hvad jeg ikke havde set komme, var at det åbnede op for min evne til at kontakte afdøde, og hjælpe andre der har mistet med at skabe healing og lindring for deres smerte. Igen gav tingene mening set i bagklogskabens lys.

I dag hjælper jeg både folk med fysiske udfordringer med at få det bedre, samt hjælper dem der har mistet med at opnå kontakt og få svar.

Livet er så meget mere end det vi kan sanse med vore fem sanser, og tør vi åbne op for det, bringer det så meget mening og healing til vores liv.

Skal jeg hjælpe dig med dine fysiske udfordringer eller med at skabe kontakt, så vil det være mig en ære.

Kærlige hilsner

Birgitte       

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk