Om mig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed. Hvordan vi holder os sunde og hvordan vi får det bedre, hvis vi er blevet ramt af sygdom. Jeg er uddannet ergoterapeut, og arbejdede i en del år med børn, genoptræning og gigtpatienter.  

På et tidspunkt blev jeg dog selv ramt af rygsmerter der var så invaliderende, at jeg stort set ikke kunne noget. Da det almindelige sundhedssystem ikke kunne hjælpe mig, søgte jeg til det alternative. Jeg lærte at heale, jeg lærte kinesiologi, jeg lærte en masse om, hvordan vores krop, sind og sjæl er meget mere forbundet end vi lige tror.

Jeg undersøgte hvad dem der havde kommet sig over kroniske sygdomme havde gjort, for at få det bedre og sågar var blevet raske. Der var en rød tråd i at der ofte blev ændret på kosten og på motionen/den måde de brugte deres krop på, men ikke mindst havde de fleste også ændret på deres indre, på deres tanker og på deres følelser.

Jeg brænder for at hjælpe andre der er ramt af smerter, stress, sygdom og mistrivsel til at få det bedre med deres krop og med dem selv. Der er altid mulighed for at få det bedre.

Birgitte

 

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk