Clairvoyance / Afdødekontakt

Noget af det jeg hører mest fra dem der overvejer afdødekontakt er: Er det farligt? og hvad kan jeg forvente at høre? Og nej det er ikke farligt. Der er kun positive beskeder og kærlighed. Ting der skal hjælpe dig videre i dit liv. Det kan være ting omkring dødsfaldet, der stadig går dig på. Noget i jeres forhold til hinanden, som stadig påvirker dig, og ikke mindst ønsket om at få vished om at vedkommende har det godt på den anden side.

Udover at jeg ved læsningen finder det vigtigt, at der enten kommer karaktertræk, oplysninger omkring jeres relation eller andet igennem som kan bekræfte dig i, at det er den rigtige. Så finder jeg det også vigtigt, at stille ind på hvordan du selv mærker dine kære. Hvordan har de måske allerede prøvet på at give dig tegn, eller hvordan vil du fremover kunne mærke at de er omkring dig. For en ting er at komme her hos mig, noget andet er selv at opbygge en kontakt selvom de ikke længere er her mere fysisk. Og igen der er ikke noget at være bange for, det er ren kærlighed. HER kan du læse en historie om, hvordan jeg heller ikke altid ved, hvordan de vil vise sig.

Enten kommer du fysisk i min klinik eller vi taler sammen over telefonen. Her får du dine beskeder, og har mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have.

Skal jeg hjælpe dig med at gøre din smerte og sorg lettere, eller give dig vished om at vedkommende har det godt nu. Så vil det være en ære for mig.

Clairvoyance/afdødekontakt foregår fysisk i klinikken eller over telefonen.

Pris 700 kr

Varighed ca. 45-60 min. 

Det var et dejligt møde med Birgitte. hun var et særdeles varmt og imødekommende menneske, hvilket er meget vigtigt i sådan et følelsesladet gensyn.

Hun beroligede mig, fordi det kan være svært, hvad skal man forvente at høre?

Men alt var positivt, givende og glædesfyldt. Ting blev rummet med største forståelse. Oplevelsen kan varmt anbefales til andre i givende situation, hvor det er svært at give slip, dels på grund af misforståelser eller sorg over at miste dem man har kærest, men også få styrket troen på, at der er nogen på den anden side.

Det var en enorm oplevelse. Allerede da jeg kommer ind, kunne jeg mærke, at der var noget tilstede, hvilket hun siger, selvom jeg intet har sagt. Birgitte vidste nogle ting, som jeg måtte sige ja til. Alt i alt var det en session, som var fantastisk og Birgitte er et fantastisk følsomt menneske, hvor man lige fra starten føler sig velkommen.

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk