Clairvoyance/afdødekontakt

20De fleste der kommer til clairvoyance hos mig, har mistet nogle de holder af, som de ønsker at komme i kontakt med. Enten fordi der er uafklarede ting i forhold til dennes død, fordi noget ikke blev sagt, fordi de ønsker at sikre sig at de har det godt eller fordi relationen stadig indvirker på deres liv. Sigtet er altid at hjælpe dig videre i dit liv.

Enten kommer du fysisk i min klinik eller vi taler sammen over telefonen. Her får du dine beskeder, og har mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have. Min erfaring er, at det er meget forskelligt hvad der kommer igennem. Men det er oftest beskeder der skal hjælpe dig videre i dit nuværende liv. Ved hver læsning er det vigtigt for mig, at der enten kommer karaktertræk, oplysninger omkring jeres relation eller andet igennem, som kan bekræfte dig i, at det er den rigtige vi har igennem.

At få kontakt til sjæle, der ikke er i en fysisk krop mere, er ikke noget der er bestemt for nogle få. Jeg oplever mange, der selv har haft oplevelser. Nogle vågner om natten samtidig med en de elsker går over, andre har følt tilstedeværelsen af en elsket afdød, andre har oplevet lys der bliver tændt og slukket, fjernsyn der tænder og slukker eller andre tegn fra den anden side, om at de har det godt. Der er ikke noget at frygte.

Skal jeg hjælpe dig med at gøre din smerte og sorg lettere, eller give dig vished om at vedkommende har det godt nu. Så vil det være en ære for mig.

Afdødekontakt tilbydes i klinikken eller over telefonen.

Pris 500 kr pr. 1/9-2020 700 kr. 

Varighed ca. 45-60 min.

Det var et dejligt møde med Birgitte. hun var et særdeles varmt og imødekommende menneske, hvilket er meget vigtigt i sådan et følelsesladet gensyn.

Hun beroligede mig, fordi det kan være svært, hvad skal man forvente at høre?

Men alt var positivt, givende og glædesfyldt. Ting blev rummet med største forståelse. Oplevelsen kan varmt anbefales til andre i givende situation, hvor det er svært at give slip, dels på grund af misforståelser eller sorg over at miste dem man har kærest, men også få styrket troen på, at der er nogen på den anden side.

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk