Healing

Ved healing ligger du påklædt på briksen evt. med et tæppe om dig. Reiki-healing foretages ved, at jeg lægger mine hænder på dig, og der overføres den universielle livsenergi/ki-energi til dig, som du har behov for. Reiki-healingen afbalancerer det, der er behov for, og det er derfor meget individuelt, hvad man oplever under en healing.

Reiki-healing kan anvendes til alle former for kropslige og psykiske ubalancer.

Ved healing arbejdes der med chakra. Hvert chakra har deres egen betydning f.eks. arbejdes der ofte ved rygsmerter med rodchakraet, som handler om tryghed og tillid. 

Reiki betyder ”universel livsenergi” og er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer fra tibetansk buddhisme og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse. Metoden blev genopdaget i 1800-tallet af den kristne præst Mikao Usui. Reiki er ikke en religion eller et bestemt trossystem, og det er heller ikke en forudsætning at tro på det, for at det virker.

Ved sygdom råder jeg altid til at opsøge en læge, men healingen kan være et rigtig godt supplement til anden behandling.

Varighed ca. 1 time

Pris 500 kr – børn under 12 år 300 kr.

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk