Det andet sundhedsråd er Gør ting der gør dig glad. Nu skal der handling på vores forhold til os selv. Får du gjort ting du elsker, ting der får der til at blive glad inden i. Eller har du mere travlt med at please andre.  Nogle gange spørg jeg folk kan du nævne 10 ting der gør dig glad? Kan du? Ofte kan folk et par stykker, men 10 er det faktisk de færreste der kan. Dem der har børn, nævner ofte dem først, men så bliver der ofte meget stille.. Ikke så sært vores krop og sjæl ikke altid trives, hvis vi knap nok ved hvad der gør os glade i livet. Og det næste er selvfølgelig at gå ud i livet og gøre meget af det du elsker.

Hvis du er en tænker, er du måske ved at overveje hvad dine 10 kan være, og sorry kvinder men det er oftest os. der har sværest ved denne øvelse. Det skal ikke være 10 kæmpe store ting. Det kan bare være så simpelt som friske blomster, en god snak med en veninde eller hvad det nu er der giver dig en følelse af velværd og glæde indeni.