Når vi tænker på at være sunde, fokuserer vi ofte på, hvad vi spiser og hvor meget vi bevæger os. Men min erfaring siger mig, at der er andre ting der er er mindst lige så vigtige. Nr. 1 mentale sunhedsråd er helt klart Elsk dig selv. Ikke altid det nemmeste, men bestemt noget af det mest transformerende, og hvis du ikke er helt klar til at elske dig selv, så start med at accepterer dig selv.

Vi kommer ikke udenom det, vores forhold til os selv, er noget af det vigtigste i verden. Hvis vi ikke respekterer os selv, hvis vi hele tiden taler os selv ned, så giver vi ikke særlig gode betingelser for vores krop. Det er at skabe konstant stress i kroppen, hvis du lader dig oversvømme af negative tanker om dig selv.

Så start i dag. Kig dig selv i spejlet og sig jeg elsker dig. Hvis det er svært, så er der lidt at arbejde med, og hvis det er nemt for dig. Så tillykke med et rigtig godt selvværd.