Healing af krop og sjæl.

Nogle kommer til healing fordi de har fysiske udfordringer, andre fordi de prioriterer at have det godt i krop og sjæl. Ved healing ligger du på briksen med dit tøj på. Jeg stiller ind på din krop og din sjæl for at mærke ubalancer. Din krop tilføres ny energi og der kan komme clairvoyante budskaber til dig. Hvis der er behov for det anvendes æteriske olier. Lige så vel som der kan anvendes kinesiologi og bachs blomsterdråber efter behov. Kort sagt jeg anvender en kombination af de forskellige behandlingsformer jeg har tillært mig, for at hjælpe dig bedst muligt med de fysiske eller følelsesmæssige udfordringer du måtte have. Sigtet er altid at du får det bedst muligt, samt give dig værktøjer med hjem, så du selv har mulighed for at påvirke din psyke og dit helbred bedst muligt i hverdagen.

Jeg behandler både voksne og børn.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige behandlingsformer.

Healing af krop og sjæl i klinikken

Pris 700 kr for voksne.

Pris 450 kr for børn under 12 år.

Varighed ca. 75 min

 

 

REIKI HEALING

Reiki betyder ”universel livsenergi” og er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer fra tibetansk buddhisme og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse. Metoden blev genopdaget i 1800 tallet af en kristen præst Mikao Usui. Reiki er ikke en religion eller et bestemt trossystem, og det er heller ikke en forudsætning at tro på det, for at det virker.

Reiki-healing foretages ved, at behandleren lægger sine hænder på modtageren, og der overføres den universielle livsenergi/ ki-energi til modtageren, som denne har behov for. I healing arbejdes der med energierne i kroppen, på at skabe flow i energierne. Healing tager udgangspunkt i chakrasystemet. Hvert chakra står for nogle bestemte følelser og udfordringer. Under healingen arbejdes der derfor også på et sjæleligt plan med bagvedliggende årsager til de udfordringer du står i. Det kan være tidligere chok og traumer eller bestemte handlemønstre. Dine chakra afbalanceres og ved behov tilfæres der æteriske olier. 

Reiki-healingen afbalancerer det, der er behov for, og det er derfor meget individuelt, hvad man oplever under en healing. Nogle gange kommer der beskeder igennem til dig, om de ting du tumler med i dit liv lige nu, og de ting din krop kæmper med. 

Reiki-healingen kan anvendes til alle former for kropslige og psykiske ubalancer.

 

KINESIOLOGI

Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse”. Behandlingsformen er oprindelig udviklet af kiropraktorer og bygger på den vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi og den østlige verdens viden om kroppens energisystemer. Kinesiologi anvender muskeltest til at få svar på kroppens ubalancer. F.eks. ved at trykke let ned på din arm, og hvis den bliver i samme position, ser man det som et Ja fra kroppen. Hvis den giver efter, ser man det som et Nej. Du kan sammenligne det med, at du oplever noget ubehageligt og føler kroppen bliver svag. På denne måde kan man i musklerne teste ubalancer i kroppen. 

Kinesiologiafbalanceringer kan bruges i forhold til de ubalancer, der kan vise sig ved stress, smerter, fobier m.m. En afbalancering kan indeholde påvirkning af  de samme punkter der bruges til akupunktur, test af behov for vitaminer, test af behov for ændring af kosten, metoder til afstresning mm.

DR. BACHS BLOMSTERESSENSER

Dr. Bach opdagede, hvordan essenser fra forskellige planter og træer kan påvirke ens  følelsesmæssige tilstand, og han skabte et overblik over hvilke træer og planter der kan bruges til de forskellige følelsesmæssigetilstande mennesker har.

Tanken bag det er, at de følelsesmæssige tilstande indvirker på kroppens fysiske tilstand. 

Jeg bruger kinesiologi til at teste om blomsteressenserne vil kunne hjælpe dig i din situation. 

ÆTERISKE OLIER

Æteriske olier er planteolier udvundet fra træer, blomster, frugt mm. 

Ligesom dr. bachs blomsteressenser er det oliernes påvirkning på den følelsesmæssige tilstand jeg primært anvender i mine behandlinger. 

Jeg anvender olierne under healinger hvor der er behov for det, og ved behov fåes der en olie med hjem til at understøtte behandlingen.

Birgitte er virkeligheden. Det sted hvor krop og sjæl fører mig hen til mine indre værdier og kerne.

Jeg er et træ, der er groet lidt fast og nogle af mine rødder er tørret lidt ud. Det giver den uro og mærkelige fornemmelse i hele træets kerne. Du vander mig ikke, men får mig til at åbne mine rødder, så de igen kan suge vand. Du er ikke solen, men du gør mig opmærksom på dens varme og energi. Så jeg får kræfter til at springe ud med blade og blomster.

I dit nærvær bliver jeg opmærksom på mig selv. Både det der føles forkert, som de lukkede rødder og det der føles rigtigt som solen og vandet. 

Hvad træet vil med sit liv, lader du være op til træet selv. Men du hjalp det til at åbne sig, mærke det der var vigtigt for at det kunne udvikle, vokse og rumme sig selv. 

Birgitte kan få krop og sjæl til at indgå i et harmonisk samspil. Så du ikke længere mærker denne uro og tvivl der opstår når det liv man lever ikke stemmer overens, med det man egentlig gerne vil. Men måske ikke er bevidst om.

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk