Healing

Ved healing arbejder vi både med din krop og med din sjæl. Vi arbejder med det du mærker fysisk og med dine følelser, samt på et sjæleligt plan med de bagvedliggende årsager til de udfordringer du står i. Det kan være tidligere chok og traumer eller bestemte handlemønstre. Alt sammen for at du skal få det bedre.

I alle sessioner indgår der healing, samt der bliver ved behov inddraget æteriske olier og dr. bachs blomsterdråber, til at støtte op om den følelsesmæssige del. Lige så vel som der kan inddrages kinesiologi, og ergoterapi i forhold til den fysiske del.

Healingen afbalancerer det, der er behov for, og det er derfor meget individuelt, hvad man oplever under en healing. Der kommer for det meste beskeder igennem til dig, om de ting du tumler med i dit liv lige nu, og de ting din krop kæmper med.

Healing af krop og sjæl kan anvendes til alle former for kropslige og psykiske ubalancer.

Healing af krop og sjæl er en blid behandling også til børn.

Pris 700 kr for voksne

Pris 450 kr for børn under 12 år.

Varighed ca. 90 min.

 

Birgitte er virkeligheden. Det sted hvor krop og sjæl fører mig hen til mine indre værdier og kerne.

Jeg er et træ, der er groet lidt fast og nogle af mine rødder er tørret lidt ud. Det giver den uro og mærkelige fornemmelse i hele træets kerne. Du vander mig ikke, men får mig til at åbne mine rødder, så de igen kan suge vand. Du er ikke solen, men du gør mig opmærksom på dens varme og energi. Så jeg får kræfter til at springe ud med blade og blomster.

I dit nærvær bliver jeg opmærksom på mig selv. Både det der føles forkert, som de lukkede rødder og det der føles rigtigt som solen og vandet. 

Hvad træet vil med sit liv, lader du være op til træet selv. Men du hjalp det til at åbne sig, mærke det der var vigtigt for at det kunne udvikle, vokse og rumme sig selv. 

Birgitte kan få krop og sjæl til at indgå i et harmonisk samspil. Så du ikke længere mærker denne uro og tvivl der opstår når det liv man lever ikke stemmer overens, med det man egentlig gerne vil. Men måske ikke er bevidst om.

KropSjæl, tlf. 61702515, mail@kropsjael.dk