Sundhedsråd nr. 9. Respekter dine egne grænser. Hvad sker der, hvis du lige går lidt længere end du egentlig har lyst til? Hvis du lige undertrykker kroppen lidt mere, fordi der lige er noget du skal nå, eller noget du tænker du bør gøre? Så sender du et signal til din krop og dig selv om, at den ikke betyder noget, den/du er ikke det vigtigste. Du lærer dig selv, at det er ok at overhøre signalerne din krop sender til dig. Så hvad er det din krop har brug for? er det søvn, afslapning, glæde, mad…

Vi kender nok alle, at vi en periode har kørt os selv for hårdt, og når det så bliver ferie, så bliver vi ramt af influenza eller forkølelse eller noget andet, som tvinger os til at tage den pause vores krop har bedt om, men som vi ikke har ondt den.  Vores krop prøver altid at fortælle os noget. Hvad prøver din krop at fortælle dig?