Er du spirituel? Er du religiøs? Er du tilhænger af New Age? Eller tror du bare på, at der er mere mellem himmel og jord uden helt at kunne sige hvad det er. Hvis du er som flertallet af de mennesker jeg kender, tror du på et eller andet uden helt at kunne sige hvad det er. Måske har du haft nogle oplevelser som bekræftede, at der er mere end det vi kan se med det blotte øje. Men du er måske ikke helt der, hvor du vil kalde dig selv spirituel eller hvor du har gjort dig klar hvad du tror på.

Spiritualitet betyder ifølge Wikipedia: ”åndelighed, en særlig religiøs form, der ikke nødvendigvis forankrer sig i faste religioner og dogmer, men ofte hviler på mere løse religiøse erfaringer”.

 

“Løse erfaringer” er et underligt udtryk, men erfaringer er det vi mennesker bygger vores verden på, og det samme gælder vores tro. Derfor er der ikke noget at sige til, at vi har brug for at få erfaringer med at der er mere mellem himmel og jord for lettere at kunne tro på det.

Min oplevelse er, at du selv kan lægge meget i din spiritualitet. Der er nogle fællestræk, men også mange forskelligheder. Men det at have en tro på noget mere og større kan give en ro og tryghed specielt  når vi i livet møder modgang og udfordringer. Det kan være vi mister et barn, en forælder eller en anden person der står os nært. Her kommet vores tro til kort, for hvordan kan du finde mening i at miste en du holder af, hvis du ikke tror på at der er noget større og mere til livet. 

Har du brug for at få styrket din tro eller bare få en oplevelse af at der er mere mellem himmel og jord hjælper jeg dig gerne.